O nama

KOSINOX d.o.o. iz Beograda je specijalizovana firma za proizvodnju, izradu i montažu proizvoda od INOX-a. Preduzeće je osnovano 1992. godine sa idejom da se specializuje u oblasti prerade PROHROM-a.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo veliki broj najrazličitijih usluga: prerada inoxa, perforacija inox limova, sečenje i savijanje inox limova i inox profila, rolovanje, proizvodnja elemenata i sklopova izrađenih od prohroma, mašinska obrada inoxa, zavarivanje, poliranje, montaža na objektu, i to sve sa vašim ili našim materijalom.

Danas KOSINOX pruža specijalizovane usluge za veliki broj oblasti: građevinarstvo (enterijer i eksterijer), procesna industrija, prerada vode za piće, postrojenja za otpadne vode, prehrambena industrija i poljoprivreda, laboratorijska oprema, komunalne usluge itd.
Naši klijenti su vodeće firme iz oblasti građevinarstva, komunalna preduzeća, univerzitetski i naučni instituti i laboratorije, proizvođači prehrambene opreme, telekomunikacione opreme, sektora ugostiteljstva, trgovine i usluga.

Složenost, efikasnost, produktivnost i kvalitet usluga koje pružamo su u stalnom porastu zahvaljujući stalnom ulaganju u ljudske potencijale i najsavremeniju opremu, koja uključuje i CNC mašine sa softverom poslednje generacije.

Kako bi ponuda bila zaokružena, u stalnoj ponudi imamo i repromaterijal od PROHROM-a (limovi, cevi, puni materijali, profil) u raznim klasama završne obrade (brušeno, polirano) koje sečemo i savijamo po zahtevu kupaca.